БГНЕС Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в

...
БГНЕС
Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев иска по незаконен начин оставката на Борисов

 БГНЕС " Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в отчетите на Европейската комисия, на Европейския съвет. Това съобщи пред БНР (президент на България в интервала 2012 - 2017 година).

По негови думи резолюцията цели прекъсването на еврофондовете за страната ни и е символ на борба за власт.

Плевнелиев уточни, че под водачеството на президента популист и с поддръжката на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България ние сме още една стъпка към промяна на властта, която да отиде в ръцете на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и с поддръжката на популисти като Мая Манолова и Слави Трифонов.

Той призна, че проблеми в страната има, само че еврофондовете не отивали да хранят вампири.

Името на България беше охулено, безапелационен бе Плевнелиев.

Според него при протестите има двоен стандарт. Той съобщи, че приветства всеки, който стачкува на кардинална основа и дава решения въпросите да не се повтарят. По негови думи не виждаме доста решения, а тежка политическа борба.

Големият изчезнал тук е президентът, който, вместо да оглавява митингите, би трябвало да разбере, че той е президент на всички българи и да предложения всички на масата за търсене на верните решения, акцентира Плевнелиев.

По негови думи Радев желае по противозаконен метод оставката на.

Той разясни, че Радев може да смъкна доверието си, само че няма право да желае оставката на премиера. Според Плевнелиев, в случай че Борисов беше подал оставка, е щяло да пристигна лявопопулистко държавно управление, което да нанесе трайни вреди върху демокрацията у нас.

По думи на Плевнелиев с оставането на Борисов на власт избираме по-малкото зло. Битката сред военачалник Радев и военачалник Борисов била безумна и безсмислена.

" ГЕРБ не са съвършени, позволили са неточности, в края на един политически цикъл са, но битката за властта не би трябвало да се води посредством тотално окаляне на България с неистини и безпринципни политики ", безапелационен бе той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР